Vi hjälper dig få fram orden

Copywriting

SKAPA INTRESSANTA RUBRIKER

Visualisera genom text

Att förmedla rätt känsla genom text, kan vara lite knepigt. Men du är inte ensam, många har svårt att beskriva och förklara saker genom att skriva det i textformat. Vi på Konverta har duktiga Copywriters, som skriver all text du behöver för alla tillfällen. Vill du ha text för din webbsida eller en landningssida, annonsering via sociala medier eller text till reklamblad och broschyrer. We got your back!

Vi på Konverta kan hjälpa dig att få fram rätt känsla i din text. Vad vill du förmedla med dina texter? Ska ditt företag ha en lättsam, enkel, lättläst, professionell, stark, rolig eller ett kraftfullt tonläge. Allt beror på vilken känsla du vill att dina besökare ska få och vilka tjänster du säljer. Om du jobbar med elinstallationer kanske du vill ha ett enkelt skriftspråk men bibehålla professionalismen. Har du en pizzeria eller annan restaurang kanske du vill ha ett lockande och lättsamt intryck. Vi kan tillsammans komma fram till vad du vill att dina besökare ska få för intryck och känsla när de besöker dina digitala medier. 

En dator som lutar, med text som skriver "content is king"

TEXT MED TRÄFFSÄKERHET

SEO optimerad text

När du ska synas via sökmotorer är det viktigt att ditt innehåll matchar överens med de sökorden som människor förknippar ditt företag med. Ett vanligt fel som många gör är att de inte använder sökord som människor i verkligheten söker på. När vi sökoptimerar textinnehåll, ser vi till att ditt innehåll är relevant och att texten hänger ihop med de rätt sökorden. Att bara få med sökord i en text är inte det svåra, text ska vara kreativt, kontinuerligt och samtidigt ha rätt inriktning. 

Allting måste hänga ihop, och text gör mer än vad man kan tro för intrycket hos dina användare. Bilder via din webbplats eller landningssida, ökar även din seo. När alt texterna och rubrikerna innehåller de rätt sökorden, kan exempelvis Googles algoritmer ranka dessa sidor högre. Desto mer delar som har en koppling till dina sökord desto bättre kan din sida rankas.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.