DIGITALISERA DITT FÖRETAG

Hemsida i WordPress

SKAPA DIN EGEN PLATTFORM

Din Webbsida i WordPress

En snygg och tilltalande webbsida ger dina kunder ett mycket bättre intryck och skapar även trovärdighet för ditt företaget. Vi vill att dina kunder först och främst ska hitta till din webbsida, för att sedan vilja stanna kvar på den. 

För att du ska möta alla dina kunders behov, ligger vårt fokus att bygga användbara och tillgängliga webbsidor, som även estetiskt representerar ditt företag. WordPress är ett lätt och flexibelt CMS som gör det enkelt att göra redigeringar, som till exempel ändring av text eller bildinnehåll. Allt du vill ha hjälp med, fixar vi. Ingenting är omöjligt hos oss på Konverta. 

WordPress - CMS (Content Management System)

WordPress står idag för nästa 42% av alla webbsidor som finns på internet. Det gör WordPress till den största aktören inom webbpubliceringssystem. WordPress är ett grymt CMS som har många möjligheter, att det är en open source program ger oss möjligheterna att bygga din webbsida exakt så som du vill ha den. Genom olika plugins kan vi komplettera wordpress så att den kan anpassas efter dina kunders behov och även dina kriterier. 

Dator mockups på webbsidor

MOBIL, PADDA OCH DATOR

Responsiv design

Vårt team bygger din nya webbplats i en snygg  och responsiv design som passar alla skärmar. Idag använder flera målgrupper sina smartphones när de surfar eller söker information på nätet. Oavsett vilken enhet din kund surfar genom så kan du räkna med att din webbplats från Konverta kommer vara optimal för alla skärmar. 

Allt innehåll på din webbsida bestämmer du över. Om du själv vill ansvara för ditt innehållet genom att skriva din egna text, använda dina egna bilder eller videos, är helt upp till dig. Vill du däremot ha hjälp att skapa en del eller allt innehåll, har vi flera specialister som finns tillgängliga för att din webbsida ska bli så optimal som möjligt. I vårt skapande är vårt mål att våra kunder ska bli riktigt nöjda med våra tjänster. Därför tar vi gärna emot mer information än för lite. Berätta hur du vill ha det så gör vi vårt bästa i att förverkliga det.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.