SEARCH ENGINE MARKETING

Google Ads

PAID ADS ON GOOGLE

Vad är Google Ads?

Google Ads är precis som det låter, betald annonsering på Googles sökmotor. Detta annonsverktyg ger ditt företag chansen att snabbt och enkelt visas högt uppe på Googles sökresultat.

Det gäller att du och ditt företag är synliga när användare söker på era tjänster. Idag använder 97% av alla svenskar Google, för att hitta information på webben. Därför kan betald marknadsföring via Google Ads ge dig stora möjligheter att nå ut till kunder precis vid rätt tidpunkt. Vi hjälper dig att annonsera via Google Ads genom Google shopping, display eller sökord. Varje annons anpassas efter ditt företags målgrupp.

HOW DOES IT WORK?

Kampanjens mål och budget

Om du väljer att annonsera på Google har du möjligheten att komma upp som ett toppalternativ när någon söker efter just din tjänst eller produkt. Oavsett om användare söker via mobilen, datorn eller surfplatta kan en annons vid rätt tidpunkt göra användaren till din nya potentiella kund.

Innan du börjar annonsera är det viktigt att vi vet vilket mål du har med din annonsering. Vill du öka antalet besökare på din hemsida, eller vill du kanske få fler köp via din webbshop? Oavsett vilket mål du har kan vi hjälpa dig att skapa annonser som är specifikt anpassade efter ditt företag.

Det positiva med Google Ads är att du kan anpassa din budget precis efter ditt företags ekonomi. När du pratar med en av våra medarbetare kommer du bli rekommenderad en budget för att ge dig bästa möjliga resultat på din annons.

På Konverta är vi självklart Certifierade Google Partners och har alla färdigheter för att kunna skapa ett komplett Google Ads konto. Vi arbetar alltid integrerat med Google’s andra vektyg, exempelvis Google Analytics. Detta för vi för att kunna optimera era annonser på bästa sätt. Självklart ser vi till att spårningen av ert konto fungerar korrekt så all data och statistik kan användas för att optimera ert konto ytterligare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.