VÅR EXPERTIS

Digitala lösningar

YOUR DIGITAL BRAND

Hemsida i WordPress

En hemsida är ofta något som en kund letar efter innan de genomför ett köp eller utför en handling. Med en hemsida kan du enkelt visa upp dina meriter, vad ert företag arbetar med, priser, rekommendationer, öppettider och mycket mer. Detta gör det bekvämt för kunden och ökar också möjligheten för konvertering. 

Vi hjälper er att bygga företagets hemsida efter era preferenser och önskemål, ni får även en möjlighet att dubbelkontrollera er hemsida innan den lanseras. 

Vi erbjuder tjänsten SEO optimerad hemsida i WordPress. Detta betyder att vi hjälper er att skapa en ny fräsch hemsida med SEO optimerat innehåll, som hjälper er hemsida ranka på Googles sökmotorer. 

TURN VISIBLE

SEO Optimerad landningssida

SEO optimerad landningssida är den första sidan kunden landar på innan de besöker din faktiska hemsida. En landningssida har som uppgift att ranka högt på Google för att enklare vägleda kunden till slutmålet.

Landningssidor kan också användas för att snabbare fånga upp kundens intresse De kan exempelvis användas för samla in påskrifter till ett formulär, marknadsundersökningar eller som en inkörsport till din riktiga hemsida. 

DIGITAL ENGAGEMENT

Annonsering i sociala medier

Vill du att ditt företag ska synas I sociala medier? Vi hjälper ditt företag att exponeras på plattformar som Instagram och Facebook. Via dessa sociala plattformar kan du effektivt visa upp ditt företag och skapa lönsamma konverteringar. 

VISUAL CONTENT

Animerade filmer

Vi erbjuder dig en cool animerad film som representerar ditt företag. Du kan själv välja vart du vill publicera den, på dina sociala medier, din webbsida, din youtube eller varför inte överallt. 

SKAPA INTRESSANTA RUBRIKER

Copywriting

Textinnehåll är viktigare än vad man kan tro, ditt textinnehåll på din webbsida eller landningssida påverkar hur bra din sida rankas med orden du vill synas på. Vi skräddarsyr ditt textinnehåll så att det blir sökoptimerat helt perfekt till dina tjänster. 

Creative content

Foto och film

Med creative content menar vi all grafisk design. Det kan vara allt från bilder till din webbsida, visitkort, logotyp till ditt företag eller inspirerande videos. Har du en idé så förverkligar vi den. 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.