Hitta dina svar här

Vanliga frågor

Få svar på dina frågor

Webbdesign / UX / SEO

Webbplatsutveckling är processen att designa, utveckla och underhålla en webbplats. I huvudsak är skillnaden mellan webbutveckling och webbdesign att designern inom webbdesign designar webbplatsens användargränssnitt.

Å andra sidan arbetar webbdesigners med webbutvecklare för att integrera webbdesign i webbutvecklingsprocessen. Till skillnad från designen på din webbplats, som antingen kan skapa eller förstöra din verksamhet, definierar webbplatsutvecklingsprocessen funktionaliteten, tillämpbarheten och den allmänna funktionen för din webbplats.

När det kommer till din målgrupps uppfattning om ditt företag eller din organisation kan det göra en betydande skillnad i om de blir konsumenter eller inte. Ett användarvänligt användargränssnitt på en webbplats kommer att resultera i en avsevärt högre konverteringsfrekvens, vilket leder till fler affärer och vinster.

Kortfattat är copywriting skrivna ord som har som syfte att väcka intresse och få någon att agera: som att få dina kunder att köpa det du vill sälja, eller åtminstone att bli intresserade .

När du ska synas via sökmotorer är det viktigt att ditt innehåll matchar överens med de sökorden som människor förknippar ditt företag med. Allting måste hänga ihop, och text gör mer än vad man kan tro för intrycket hos dina användare.

Bilder via din webbplats eller landningssida, ökar även din seo. När alt texterna och rubrikerna innehåller de rätt sökorden, kan exempelvis Googles algoritmer ranka dessa sidor högre. Desto mer delar som har en koppling till dina sökord desto bättre kan din sida rankas.

En illustrerande bild på landningssidor

Få svar på dina frågor

Spårning/ Google Analytics / digital analys

Sökmotoroptimering handlar om att arbeta med Googles organiska resultat, till skillnad från betalda annonser eller sponsrade länkar. 

Google Analytics, eller GA, är ett gratisverktyg som hjälper dig att mäta och analysera trafiken till din webbplats. Om du har en webbplats är det troligtvis för att du vill nå ut till fler potentiella kunder. Google Analytics är ett grymt verktyg som ger dig viktiga insikter om din webbplats och dina besökare. Insikter som kan hjälpa dig fatta rätt beslut för att på sikt få in fler kunder och utöka din verksamhet.

Google Ads eller Google AdWords är Googles egen annonseringstjänst som låter dig betala för att hamna högt upp i sökresultaten. Att hamna högt kan vara svårt och tar ofta lång tid då alla sidor rankas beroende på många olika faktorer i Googles sökalgoritm.

Ja, ja och nej.Google Analytics är vad de kallar en ”freemium”-tjänst, vilket innebär att små företag kan använda tjänsten utan att betala en månadsavgift, men om du vill ha mer avancerade funktioner eller möjlighet att göra mer med tjänsten finns det en återkommande avgift.

Få svar på dina frågor

Kundförsäljning

Man behöver fyra komponenter:

1. Content-erbjudande

2. Call-to-action

3. Landningssida

4. Formulär

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.