LIGG STEGET FÖRE MED

Landningssidor

EN SIDA ATT LANDA PÅ

Landningssidor som hjälper ditt företag att synas

En SEO optimerad landningssida kan kort och gott förklaras som en mini webbsida. Den ska helt enkelt generera mer trafik till din stora webbplats. SEO står för Search Engine Optimization, på ren svenska: Sökoptimering. En landningssida SEO optimeras så att den ska få högre ranking, alltså högre sökträff på de orden som du helst vill synas på. Om du köper en landningssida av oss, sökoptimerar vi den så att du har större chans att synas av din specifika målgrupp. Sedan kan du själv analysera och granska din utveckling genom vår kundportal. 

Läs mer om SEO och Sökoptimering

Konverta hjälper dig att fånga dina besökares intresse

En landningssida kan vara fristående utanför din stora webbsida eller som en undersida där dina besökare “landar”. Varför det kan vara bra att ha en landningssida är för att göra beslutsprocessen enklare för dina besökare. En landningssida har ett syfte, och det är att fokusera på ett specifikt område som har ett tydligt mål. Vilket är att få besökare att konvertera till din stora webbsida. 

Vad vi på Konverta menar med Konvertering (ger dig en hint om vart vi fick vårt namn ifrån) är att dina besökare ska bli dina kunder. Att genom en sökoptimerad landningssida, ska de vilja läsa mer om ditt företag och sedan köpa en tjänst.

En illustrerande bild på landningssidor

LET'S GET IT STRAIGHT

Vad är skillnaden mellan landningssida och en One Page?

Egentligen finns det ingen skillnad på en landningssida och en one page. En one page kan vara bra för dig som har ett litet företag och vill synas ute bland sökmotorerna. Men inte behöver mycket information på din webbsida. Eftersom en one page inte blir lika belastad som en stor webbsida, kommer den rankas snabbare än en större och tyngre webbsida, på exempelvis Google. 

Varför vi väljer att skilja på begreppen är för att, en landningssida har som huvudsyfte att generera trafik till en redan befintlig sida. När du köper en landningssida hos oss på Konverta, är den optimerad för att besökaren ska kunna genomföra önskad konvertering. På så sätt kan din landningssida synas på flera olika sökord, som är anpassade till din målgrupp.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.