LET´S GET DIGITAL

Annonsering på sociala medier

SOCIAL MEDIA MARKETING

Annonsering i sociala medier

Vi är idag ett digitaliserat samhälle, där mycket av den traditionella marknadsföring har gått över till digital marknadsföring. Sociala medier är ett sätt som majoriteten av människor använder för att kommunicera med varandra. Facebook och Instagram är två stora aktörer inom sociala medier. Via dessa kanaler kan även företag välja att nå ut till potentiella kunder och samarbetspartners. När du väljer att annonsera genom sociala medier, kan du nå ut till rätt målgrupp. Det kommer att öka antalet besökare och kan öka din försäljning och varumärkeskännedom.

Facebook Ads

När du annonserar via Facebook kan du enkelt anpassa vilken målgrupp du vill synas mot, vilket ökar dina chanser till konvertering. Det positiva med Facebook Ads är att du själv kan välja vilken budget du vill lägga på din annonsering, vilket gör att denna typ av annonsering passar både dig som har en mindre budget att röra dig med, samtidigt som det passar dig som vill slå på stort.

Med Facebook Ads har du möjlighet att nå ut till alla dina följare, deras vänner och många fler. Med Facebook’s annonsverktyg ökar även möjligheten för dig att nå ut till din önskade målgrupp.

Vi hjälper dig att sätta upp de mål du har med din marknadsföring, tillsammans med din budget. Hör av er till oss på Konverta idag för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa ditt företag annonsera på Facebook.

Instagram Ads

2012 köpte Facebook upp Instagram, och därför går det idag att styra annonseringen på Instagram via Facebooks Ads Manager.  Du kan anpassa dina annonser hur du vill. Vi hjälper dig att skapa en annons som är perfekt anpassad efter din målgrupp. 

Vad är ditt syfte med din annons? Är det för att öka din varumärkeskännedom, öka din försäljning eller att väcka ett intresse för dina tjänster? Vi hjälper dig att kombinera förståelsen för din målgrupp tillsammans med kunskapen om marknadsföring på Instagram. Oavsett vilka mål du har med din marknadsföring, kan vi på Konverta hjälpa er att nå ut till potentiella kunder.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.