Hitta din bästa
lösning med hjälp av

Våra webbpaket

Paket 1

Underhåll av webbsida

I vårt minsta paket, erbjuder vi dig som känner att du vill att din webbsida behålls aktiv och snygg utan att behöva tänka på uppdatering av din wordpress site eller dess plugins. I detta paketet kommer vi kontinuerligt se till att alla tillägg på din webbsida alltid fungerar felfritt.

SILVER

Paket 2

Webbredaktörs paketet

Lagom är bäst? Detta paket passar för dig som vill ha det lilla extra. I vårt mellan paket erbjuder vi uppdatering av alla dina plugins och att din wordpress site fungerar felfritt. I detta paketet får du även uppdateringar utav en av våra webbredaktörer.

De kommer att uppdatera din webbsida med nytt innehåll, så som text, rubriker, bilder, nya formulär, FAQ m.m Denna uppdateringen sker var tredje månad för att förbättra din SEO-optimering. Det ger även dig ett bra tillägg att slippa sköta uppdateringarna själv. Behöver du byta telefon nr, adress, lägga till en anställd? Då fixar vår webbredaktör allt åt dig. För att dina besökare ska vilja återkomma till din webbsida, får du även en uppdatering med ett nytt blogginlägg i månaden. 

GULD

Paket 3

Webbmaster paketet

Okej, du vill ha det bästa av det bästa? We got you! I vårt största paket får du rubbet. Underhåll av din wordpress site och kontinuerlig uppdatering av alla plugins. Vi sätter en av våra webbmasters på att uppdatera och SEO optimera din webbsida varannan månad.

De uppdaterar hela din webbsida, med ny text, bilder, formulär, länkar, FAQ, design m.m. Allt för att din webbsida ska rankas så bra som bara är möjligt på sökmotorerna. Naturligtvis ingår enklare uppdateringar som byte av telefonnummer, adress, inläggningar av certifikat och liknande. Vår webbmaster kommer att sköta hela er webbsida och ser till att den ständigt är levande och aktiv. I detta paketet får du inte bara en dedikerad webbmaster, utan två stycken blogginlägg i månaden. På så sätt kommer dina besökare alltid ha något intressant att läsa om, när de besöker din webbsida. 

PLATINUM

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.