JOBBA HOS OSS

Karriär på Konverta

UTVECKLAS MED OSS

Bli en del av vårt team

För oss på Konverta handlar det om att jobba som ett team. Att inför måndag morgon känna dig taggad inför en ny vecka. Vi vill se till att alla på vårt företag mår bra och trivs med både jobb och arbetsplats. Utöver en härlig atmosfär och samhörighet på kontoret, vill vi gärna se dig utvecklas både som människa och karriärmässigt. Genom att erbjuda våra medarbetare utvecklingsmöjligheter, kan du få mer erfarenhet och vi som företag kan erbjuda våra kunder branschledande tjänster inom digitala lösningar. 

Vill du bli A:et i vårt A-team?

Hos oss blir du en del av ett grymt team som är både motiverande och stöttar varandra. Känslan av att du kan vara dig själv och har möjligheterna att utvecklas. Vårt team är öppensinnade, trevliga och jäkligt roliga, och därför kan vi inte sticka under stolen med att vi älskar att ha kul och skratta ihop. Alla som jobbar vet att man spenderar många timmar på jobbet, och därför många timmar med arbetskollegorna. På konverta vill vi att alla ska känna alla. Just därför brukar vi försöka skapa en härlig känsla på kontoret. Varje fredag har vi alltid en god frukost ihop och ibland blir det after works eller kick offer efter semestertiderna. På raster brukar vi snacka, ta en kaffe eller spela lite biljard. 

Känner du att du vill bli en del av vårt team och fortsätta utveckla både dig själv och Konverta. Tveka inte med att skicka in ditt cv och personliga brev, så återkommer vi till dig.

Hitta ditt nya drömjobb

Se våra lediga tjänster

Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Klicka på den roll du vill söka nedan för att veta mer om tjänsten.

Senior webbutvecklare

Är du en person med passion för webbutveckling och ett öga för design? Har du jobbat några år som webbutvecklare och vill ta nästa steg i karriären? Konverta söker nu en senior webbutvecklare med ledaregenskaper

STUDENTER, SE HIT!

Dags för LIA /Praktik?

Utbildar du dig inom digital marknadsföring, webbdesign eller liknande genre som kan hittas på en mediabyrå? Vi på Konverta vill bidra till öppna upp arbetsmarknaden för alla studenter. Alla ska få en chans att visa framfötterna och ha en möjlighet att lära sig hur det är i arbetslivet. Vill du hitta en praktikplats inför uppkommande praktik eller LIA, är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Vi kommer göra vårt bästa för att kunna ta emot så många praktikanter vi kan. 

Beskriv dig själv nedanför, eller om du har cv och ett personligt brev är vi tacksamma om du bifogar dessa.

TA FÖRSTA STEGET

Skicka in en spontanansökan

Just nu söker vi inga tjänster, men skicka gärna in en spontanansökan till oss.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.