KUNDCASE

DRM

Webbsida i WordPress

DRM

Vi hjälper er med det tunga lyftet

DRM är ett företag som jobbar med allt inom byggbranschen, de utför allt från snickeriarbeten, totalrenovering, plattsättning och renovering. Eftersom de erbjuder många olika tjänster till sina kunder, var de intresserade av en stor webbsida. 

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag var att skapa en hemsida som kunde täcka och beskriva vår kunds alla tjänster. Vi ville självklart samtidigt att den skulle vara högkonverterande i den mån att kunder hör av sig för att få hjälp med ett potentiellt projekt. Utefter kundens enklare beskrivningar och önskemål lyckades vi till slut skapa en mall och färgskala som vi tänkte skulle passa företaget bra.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Resultatet

Efter att under lång tid analyserat kundens önskemål, logga och tjänster, valde vi att göra en hemsida men en starkare karaktär med ett professionellt intryck. 

För att ytterligare trycka på att DRM skulle få fler kunder att höra av sig eller begära en offert, valde vi att använda flera CTA:s (Call to action), för att väcka kundernas uppmärksamhet. Utöver detta är DRM webbsida både lättnavigerad, modern och självklart anpassad efter alla typer av enheter.

Vill du också se vårt resultat hos DRM, eller behöver du kanske hjälp med ett framtida byggprojekt? Klicka då här, så kommer du direkt till DRM-Bygg’s hemsida.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.