KUNDCASE

Hemsida i WordPress

Maximum Sports

Let's figth

Maximum sports är en webbsida för kampsportsrapportering med fokus på MMA, thaiboxning och boxning. Nyhetssidan startades av Käftsmällspoddens grundare, Andreas Viracca tillsammans med Sebastian Vendel-Martinez samt Fall Forward Media. Syftet är att kunna erbjuda en kvalitativ rapportering av kampsport i främst Sverige men också i resten av världen.

händelserik SEO

Vårt uppdrag

Vi fick i uppdrag att skapa en plattform för det nystartade Maximum sports. Uppdraget var att bygga en webbsida i WordPress med responsiv design. Sidan skulle vara en plats där du kan läsa om det senaste inom kampsportvärlden. 

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Resultatet

Hemsidan skulle vara snygg, stilren och med ett fokus på att sticka ut ifrån de traditionella nyhetsbladen. Resultatet blev en lättnavigerad hemsida med design inspirerad av kampsport och fight. Den mörka bakgrunden får läsaren att vilja grotta sig ner i alla spännande nyheter och artiklar. 

Vill du se vårt resultat hos Maximum Sports, eller läsa mer om alla spännande nyheter?

Klicka då här, så kommer du direkt till Maximum Sports hemsida.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.