KUNDCASE

Hemsida i WordPress

NORRLANDSEXPERTEN

Vi tar oss an projekt från norr till söder

Norrlandsexperten är proffs på värmepumpar. De arbetar med VVS, ventilation och installation samt underhåll och service av olika värmepumpar. De var intresserade av en stor webbsida där deras kunder kunde ta del av deras tjänster. Vi skapade en webbsida som presenterar företaget och där potentiella kunder kunde komma i kontakt med Norrlandsexperten.

DET RÖR SIG PÅ GOOGLE

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag för denna kund var att skapa en hemsida i WordPress utan SEO optimering. Kunden kände att de efter en lång tid i branschen behövde ett nytt ansikte utåt för sina kunder.

Vårt uppdrag blev helt enkelt att skapa en lättnavigerad men professionell hemsida som passar både nyblivna och befintliga kunder. 

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIGT RESULTAT

Resultatet

Resultatet av vårt arbete blev en kombination mellan att skapa en välfungerande hemsida och en sida med högt fokus på design och karaktär. Det är inte alltid lätt att skapa glamoröst innehåll för de kunder man inte kan ta bilder åt, därför ville vi satsa mer på att framkalla den karaktär som företagsnamnet förmedlar. 

Resultatet av Norrlandsexperten’s hemsida är en välkomnande, lättnavigerad och norrlands-inspirerad hemsida. Vi valde att arbeta med ett naturinspirerat material då det är direkt kopplat till Norrlands vackra naturer och kyliga klimat.  

Våra hemsidor och landningssidor är alltid skapade utefter responsiva lägen och syns lika bra i din telefon som på en dator-skärm.

Vill du se mer av Norrlandsexperten’s hemsida, eller behöver du kanske hjälp av en duktig VVS:are? Klicka då här, så kommer du direkt till Norrlandsexperten’s hemsida.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.