KUNDCASE

Hemsida i WordPress med SEO
Produktbilder/ Produktvideo

Räven och Rönnbären

Ett läskande projekt

Räven och Rönnbären är en restaurang som har sitt säte i lilla Dalsjöfors, precis utanför Borås. De ville ha hjälp att med att bygga en webbsida där deras gäster kunde ta del av deras meny, bokningar, catering, öppettider och massa mer.

VI SKAPAR MAGI

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag hos Räven och Rönnbären va att skapa en hemsida som i mångt och mycket var ganska lik deras förra tema, men med en uppfräschning.  

För att skapa en modernare och mer personifierad hemsida bestämde vi , tillsammans med Räven och Rönnbären att vi även skulle satsa på att ta riktigt professionella bilder och videos till den nya hemsidan. 

Syftet med att skapa denna hemsida var även att se till att det blir så enkelt som möjligt för kunden att genomföra olika typer av konverteringar på hemsidan, såsom att boka bord, beställa mat och inspektera menyn.

Eftersom att företaget idag är placerat utanför Borås, ville Räven och Rönnbären skapa sig en större kundkrets kring Borås centrala delar. Därför valde vi att SEO optimera företagets hemsida i närkommunerna. På så vis har fler kunder möjlighet att hitta till restaurangen. 

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Resultatet

Resultatet av vårt arbete hos Räven och Rönnbären blev en riktigt aptitlig webbsida, som representerar restaurangens koncept. Vi anser att den representerar både restaurangens kompetens och goda mat, samtidigt som den representerar hjärtat i företaget och kärleken kring varumärket. 

Vi lyckades skapa en enkel och lättnavigerad sida som i sin enkelhet hjälper besökaren att hitta på hemsidan och dessutom får en grafisk njutning genom hela hemsidan. 

De bilder och de företagsvideos vi lyckades ta åt Räven och Rönnbären är i hög kvalité och skapar ett estetisk gott intryck hos besökaren. Vem blir inte sugen på riktigt god tapas när man besöker denna hemsida?

I och med att Räven och Rönnbären ville ha en hemsida som var SEO optimerad, valde vi därför att skicka med en kundportal till dem. Via denna kundportal kan både vi på Konverta och företaget följa upp sin ranking ute på Google. De kan även följa upp hur många antal besökare de haft, vilken pattform de kommer från, vilken typ av enhet, m.m. Vi arbetar aktivt med alla våra kunders SEO optimerade hemsidor, detta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för kundernas ranking på Google.

Är du också sugen på, enligt oss Borås bästa tapas? Klicka då här för att komma direkt till Räven och Rönnbärens hemsida.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.