HITTA DITT DRÖMJOBB

Senior Webbutvecklare

SÖK JOBB HOS OSS

Sök tjänsten som Senior Webbutvecklare

Är du en person med passion för webbutveckling och ett öga för design? Har du jobbat några år som webbutvecklare och vill ta nästa steg i karriären? Konverta söker nu en senior webbutvecklare med ledaregenskaper. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av webbutveckling, på byrå eller som konsult och att du uppskattar att bygga fantastiska och tillgängliga webbsidor WordPress. På Konverta Mediabyrå kommer du att arbeta med en bred variation av spännande kunder i både stora och små digitala projekt. Du kommer att arbetsleda, utveckla och driva produktionen framåt.

Kort om rollen

Du kommer att ansvara för och driva olika webbprojekt. Du är delaktig i att strukturera webbplatser och digitala lösningar, från förstudie /skiss/wireframe till färdig produkt och ha tät dialog med teamet i hela processen. Som en del av ditt arbete, kommer du även att ha kundkontakt och hjälpa till att svara på projekt relaterade frågor. Varje projekt och lösning är unik och därför söker vi dig med bred kompetens, som trivs med att vara en kreativ problemlösare och som gillar utmaningar, stora som små.

Som Senior Webbutvecklare kommer du arbeta tätt med projektledare och vår VD för att ta fram det bästa arbetssättet för vårt team av webbutvecklare. Du kommer få coacha teamet inom best practice för marknaden så att vi jobbar effektivt, kvalitativt och hållbart. Du kommer också få arbeta med spännande kunder från hela Sverige.

Vi söker dig som:
 Är pedagogisk och coachande i ditt förhållningssätt.
Har arbetat med WordPress & andra CMS
Har erfarenhet i UX/UI
Har mycket goda kunskaper i Devops
Behärskar HTML, CSS, PHP & Javascript
Har en portfolio på genomförda projekt, gärna med kort beskrivning på utfört arbete.
Erfarenhet av kundkontakt och vana utav att föra dialog med kunder.
Utveckling utav applikationer.
Är ute efter att ta nästa steg i din karriär.
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Meriterande men inget krav:
React, Nod, VUE, Gatsby
Headless Ecommerce

Vilka är Konverta?

Konverta är en fullservicebyrå med specialistkompetens och har sedan start år 2018 haft visionen att hjälpa företag att utvecklas på sin digitala resa. Vår snabba tillväxt har hjälpt oss att hitta och utveckla tjänster som företagare idag efterfrågar på den digitala marknaden. Idag arbetar vi med allt ifrån annonsering på sociala medier, Google ADs, SEO optimerade hemsidor, ehandlar och mycket mer. För att du ska passa in i teamet behöver du vara ödmjuk, driven och engagerad. Du räds inte för att ta egna initiativ och delar gärna dina idéer och åsikter med andra i teamet. Du väntar inte med att tilldelades uppgifter utan kan självständigt arbeta med projekt och förbättringar
inom din roll på företaget.

Du erbjuds
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
En varierad vardag med frihet under ansvar.
Möjligheten att arbeta med varierande och spännande projekt för uppdragsgivare.
En roll med inflytande och möjlighet att påverka arbetsmetoder och tekniker som
används av teamet.
Att vara med på en gemensam tillväxt resa där du tillsammans med teamet bryter ny
mark och utvecklas tillsammans.

Ansökan

Tjänsten är på heltid, med placering på Konvertas kontor i Borås. Tillträde sker så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi intervjuar kandidater löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skicka ditt CV till fanny@konverta.se eller skicka in det via vårt formulär här nedanför.

Skicka in ditt CV här

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får en riktigt bra upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om du vi behandlar dina personuppgifter.